Loading

Cityscape - архитектура, проектиране, дизайн

VMV01_office

Тип: офиси | Място: София, България | Период: | Статус: в експлоатация | Клиент: частно лице

VMV01_office

Категоричност, мъжественост, стил отличават деловия офис, който ще ви покажем. Решили сме го в черно и бяло, цветове с доказано класическо въздействие, на фона на които изпъква красивият фладер на дървото.


Черното излъчва достолепност, тежест и сила, като присъства осезателно навсякъде. Така се откроява мястото на управителя, изпълнено в бяло. Строгите линии на формообразуването на вътрешното обзавеждане подчертават деловата атмосфера. Работното място е удобно, стабилно и ефектно подчертано от стена от дървени ламели в неравноделен ритъм. Стената всъщност прикрива етажерките, съхраняващи архивите на фирмата по удивителен начин и се превръща в акцент за помещението.Този елемент създава уникалност на офиса и се запаметява в съзнанието на клиентите с отличителния си характер. По дължината на дървените прорези плъзва, сякаш струи, скритото осветление, за да придаде допълнителна важност и да подчертае още веднъж ключовото за офиса място.

Мебелите проследяват алюзията за ламели, идеята намира отражение и в отсрещната черна стена, където дървените елементи се явяват своеобразна интериорна рамка на красивия аквариум.Лукс и стил характеризират и санитарното помещение.

Светещ таван и отразяваща огледална стена удвояват пространството и подчертават силното излъчване на черния камък.В този офис се случват велики дела, няма съмнение. А това ще докажат следващите ни публикации, свързани със същия клиент. Прекрасно е, когато хармонията между проектант и инвеститор е налице и взаимоотношенията следват развитието си в повече интересни и разнообразни проекти, които всъщност сбъдват мечти... низ от мечти.