Loading

Cityscape - архитектура, проектиране, дизайн

VESSP

Тип: частни интериори | Място: София, България | Период: | Статус: в експлоатация | Клиент: частно лице

VESSP

Всички знаем, че няма родител, който да не иска най-доброто за здравето, възпитанието и образованието на децата си, като осигури за това подходяща среда – дом, позволяващ семейството да живее в обич, разбирателство и комфорт. Тази мечта доведе и клиентите ни, младо семейство с две малки момчета, при нас. А ние вложихме всички усилия, за я реализираме. И ни се получи добре. Семпло, елегантно, съвременно. Леко и ефирно, като светлосин небесен полъх.Още от входа поемаме в дневна светлина. Пуснали сме я в коридора чрез прозрачни и отразителни повърхности. С подходящото осветление усещането за пространство е постигнато умело и в най-приглушените кътчета на апартамента.Семейството разполага в дома си с приятна дневна част, решена в бяло, за да разшири още пространството; дървесно, за да донесе топлина и уют; графитено сиво за контраст и открояване на другите тоналности; светло тюркоазено синьо, за да ни пренесе в отмора и да ни освежи. Огледалните осветителни тела привнасят необходимата доза лукс, в която фамилията да почива ефирно след динамичния ден.Изчистената линия на кухнята разтоварва допълнително обитателите на дома, като е организирана логично и последователно за приготвяне на вкусни специалитети. Функцията е обмислена в детайл, за да е в помощ на младото семейство и да спести всяка излишна тревога и суета.На този фон, в нежни неутрални нюанси, свежо изпъкват цветовете на семейния живот, открояват се хората и техните индивидуалности. Така постигаме идеята Човек да бъде видим, осезаем, значим, каквито тук са и малките, и големите.Специалното приглушено скрито осветление спомага за мекотата на въздействието и придава допълнително очарование на пространството.За всеки детайл сме помислили с внимание и грижа.

В дневната е осигурен кът за работа или усамотение, след като малките палавници вечер заспят.Непосредствено до дневната разположихме родителската спалня. Пространството е изключително уютно за отдих и наслада.Натуралните нежни тоналности създават великолепна лекота и естественост.Потопени в чувство за покой и хармония, в прегръдката на брезова гора, под звуците на сладкопойни чучулиги, в тази спалня почивката, без съмнение, е божествена. Място за релакс, спокоен сън и любов.Огледалната тоалетка е специално осветена, за да позволи така необходимите за младата майка минутки за себе си, в които да е далеч от домакинските грижи и да се посвети на красотата и благосъстоянието си.А ако „влезем“ в брезовата горичка, ще открием удачно прикрития дрешник, за да се пременим заредени, свежи, красиви, готови за новия ден!Ето, че стигнахме и до стаите на двамата малчугани. Намират се точно срещу дневната. Веднага ще ги познаем по свежите момчешки цветове, които създават настроение, будност и готовност за попиване на нови знания, наред с многобройните игри.Можете да усетите възрастовата разлика на братчетата в нюансите на стаите: по-ярка за по-голямото и по-нежна и спокойна за по-малкото.

Притихнал в очакване за нещо различно, интересно и непременно хубаво да се случи! Това е новият дом на симпатичното задружно семейство. Следващият може да е Вашият :) Заповядайте!