Loading

Cityscape - архитектура, проектиране, дизайн

SVEGAV

Тип: частни интериори | Място: София, България | Период: | Статус: в експлоатация | Клиент: частно лице

SVEGAV

Интериорът на този апартамент е проектиран по мъжки, защото млад и успял мъж е неговият собственик.Жилището изразява категоричността и силата на обитателя си със семпло формообразуване, силно въздействие на графитените тъмни нюанси. Акцентите в червено допринасят за артистичност и уникалност. Балансът е внесен чрез контрастиращия бял цвят и топлината на естественото дърво.

Мъжката визия в интериора се отличава с категоричните форми и цветове в ахроматични нюанси, а акцентът е в предпочитания от собственика червен цвят.Стилът е ясно изразен, модернистичен и индустриален, в същото време минималистичен.Декорацията в апартамента е ограничена и се свежда до цветно пано на стената, акценти в осветителните тела и в мебелите.Осветлението е приглушено, с възможност да акцентира конкретни места.Качеството на материалите и детайлите доминира навсякъде.Входното преддверие на апартамента ни води директно към дневното общо пространство.В него са разположени всичките основни дейности – кухня, трапезария и дневен кът.Основните мебели по стените са ненатрапчиви и незабележими и се сливат с белотата на стените. Те се явяват фон, на който да изпъкнат топлината на дървото, силата на графитения сив цвят и комуникативността на червените акценти.Мястото е подходящо за общуване и посрещане на приятели в уютна среда.В непосредствена близост е спалнята за гости и общата баня.
В дясно от входа попадаме в спалнята на собственика, оборудвана със самостоятелна луксозна баня и просторен дрешник.

В банята естествените материали камък и дърво, използвани за декорирането й, излъчват стил.
В отражението на огледалото съзираме дрешника.

В топлината на уюната спалня спокойната почивка е осигурена.Средата е идеална за размисъл, енергиен заряд и планиране на нови приключения.