Loading

Cityscape - архитектура, проектиране, дизайн

FFM01R

Тип: хотели и ресторанти | Място: София, България | Период: 05.2014-10.2014 | Статус: в експлоатация | Клиент: Фантастико

Имало едно време един FRUIT bar…

Спомняте ли си го? Да, на най-светлото място в любимия ви квартален търговски център. Ами да, за съжаление го няма вече. 
Но пък на негово място, както и на съседните няколко помещения, имахме невероятната възможност да сътворим представeния по-долу интериор.

FFM01R

Освен с изтънчената кухня, ресторант My Choice зарадва жителите на квартал "Слатина" с уютна атмосфера и достъпни цени за обедно меню.

FFM01R

Да започнем с най-голямата. Няма как да я пропуснете, ако се разхождате във фоайето на Sky City на второто му ниво. Никакви прегради не спират случайния посетител да се наслади на питие в уютна атмосфера.

FFM01R

Помислили сме и за уморените от обиколки по магазините. Дори да не сте клиенти на заведението, спокойно може да отдъхнете на стилните пейки към общите части на търговския център.

FFM01R

FFM01R

FFM01R

Най-клюкарското място в заведението :)

FFM01R

Ако не сте любител на следенето кой влиза и кой излиза от паркинга, може да се възползвате от шанса да наглеждате автомобила си, докато обядвате.

Ако сте уморени от дневна светлина, за вас сме приготвили кътове с приглушено осветление, падащо единствено там, където има нужда от него.

FFM01R

Между тази зала и другите две, освен стилово, връзката е само през фоайето на търговския център на това ниво.

FFM01R

зала 1

FFM01R

Тези две зали са една над друга, свързани с интериорна стълба, която запазихме като мил спомен от предишния наемател, но оформена по нов начин.
 

FFM01R

FFM01R

Залата на второ ниво:

FFM01R

FFM01R


Ако вече не издържате и ви се ще да запалите цигара, към тази зала има обособено помещение, където е разрешено да го направите. Освен тази екстра, тук е второто място в ресторанта, откъдето може да надникнете към външния свят.
 

FFM01R

 

Ще споделим нещо лично, от кухнята на cityscape. В този проект за първи път се роди идеята за разработените от нас серия осветителни тела HONEY
 

FFM01R


Ако сте започнали да виждате всичко на чертички, винаги може да се отпуснете в удобните кресла на ресторанта с чаша вино в ръка.
 

FFM01R

Благодарим за удоволствието от съвместната ни разходка.
Наздраве и добър апетит!